25.06.2008

"Jotenkin tulee sellainen tunne että Markantalo-ketjua ollaan ajamassa alas tai sulauttamassa Gigantteihin ja myyjien kyykyttämisellä heidät saadaan irtisanoutumaan."

Nimimerkki: "Onks tää hyvä?" "Ei, se on paras."

"Tässä ollaan markantaloa lopettamassa. Giganttihan sen omistaa.Halutaan laskea irtisanomiskuluja. Kun jengi irtisanoo itsensä."

Nimimerkki: Halutaan laskea irtisanomiskuluja

26.06.2008

"Pahiten kärsii mielestäni kuitenkin Markantalo itse - tällaisilla manöövereillä sinne ei enää saa jatkossa pätevää työvoimaa, ja parhaat lähtevät varmasti pois, jos eivät jo ole lähteneet.

Tästä syystä uskon, että k.o. firma on niin pahassa kusessa, ettei heillä ole muuta vaihtoehtoa, kuin nyt nähty epätoivoinen yritys selviytyä. Viimeinen oljenkorsi siis...."

Nimimerkki: Lähtölaskenta alkanut

"Pari vuotta sitten Markantalo oli Suomen kannattavin kodintekniikan ketju ja nyt pitää käydä myyjien pussille. ONKO AMMATTITAITO KADONNUT ! -> YRITYKSEN JOHTO VAIHTOON TAI EDESSÄ ON LIIKETOIMINNAN LOPETTAMINEN!"

Nimimerkki: Sami

27.06.2008

"Romahduksen merkkejä ilmassa. Pitäkäähän tsetsoneistanne kiinni se on menoa nyt."

Nimimerkki: Bobby Ewning

28.06.2008

"Markantalo yrittää vain ratkaista ongelmaa väärällä tapaa; aiemmissa kommenteissa on ilmaistu, kuinka johto on lähinnä pyrkinyt saamaan motivaation nousuun kiristämällä silmukkaa työntekijän kaulan ympärillä. Eipä tainnut tulla mieleen, että sillä tavalla tukehtuu koko firma."

Nimimerkki: Lassi

"Yhdysvalloissa Circuit City ketjulla oli 2007 "wage management" ohjelma jonka tarkoitus oli alentaa myynnin palkkoja. Kymmenia tuhansia vanhempia ja paremmin palkattuja myyjia irtisanottiin ja uusia palkattiin alemmalla palkalla. Tuloksena oli palvelutason mahalasku, massiivinen asiakaskato ja osakkeen sukellus. Konkurssin rajoilla riutuva yritys on parhaillaan myynnissa."

Nimimerkki: atlantin takana ei onnistunut

03.07.2008

"Markantalolla, jos se tulee säilymään niin on erittäin vaikeaa saada uusia työntekijöitä. Selvää sekin, että moni asiakas on työntekijän oikeuksien takana, koska on itsekin työntekijä ja se tullee näkymään myynnissä. Ainoa tapa olisi ollut antaa asioiden olla ja vaihtaa kykenevämpi johto, jolla olisi ollut ideoita ja keinoja saada syöksykierre poikki. Nyt syöksykierre lienee tai ainakin raju turbulenssi sitten on jatkuvaa. Heikko johto on lähes aina yksinomaan heikon menestyksen takana."

Nimimerkki: Kyvytön johto, kyvyttömät ratkaisut.

26.07.2008

"Yhteiskunnan-vihollinen tää firma. Mitataan onnistuminen ihmisten arvostuksena tai ollaan olevinaan voittajia. Pitäkää kodinkoneenne ja samoin omistaja Gigantti. Pian tulee päivä, jolloin tavallinen-tallaaja oppii valitsemaan ja se päivä on Teidän hautajaiset."

Nimimerkki: Paskahousut luulivat voittaneensa!!!

28.07.2008

"Markantalo ei joulua näe" tiesi vantaalla myyjä kertoa. Harmi kun hyvä kauppa on pilattu ulkomaalaisomistuksella."

Nimimerkki: PetePete

12.08.2008

"Kun asiansa osaavat myyjät - jotka varmasti saavat helposti töitä - nostavat kytkintä, on katastrofi valmis. Ja hehän lähtevät jos heidät suututetaan, se on 100% varmaa."

Nimimerkki: Vedevdem

"Mitä yhteistä onkaan Markantalolla ja konkurssiin menneellä PC-Superstorella?

- Firman johto myöntää konkurssiuhan liian myöhään
- Työntekijöitä kohdellaan kuin kärpäsiä kartanossa
- Ainakin Superstoren tapauksessa tavarantoimittajat siirtyvät
käteislaskutukseen konkurssiuhan pelossa. Mitään ei enää firmalle myydä
velaksi"

Nimimerkki: Seppo Syväjää

14.08.2008

"Kyllä se Markantalo tästä pikkuhiljaa katoaa, älkää huoliko."

Nimimerkki: Kari Laasoa